Nový design 

Aspoň trochu větší změny ve vzhledu dresu udělalo jedenáct týmů. Nové designy jsou vždy zajímavější, protože se aspoň něco v zimní přestávce děje a fanoušci můžou hodnotit, jak se nové návrhy povedly.  

Bahrain McLaren

Všechno je jinak. Bahrajnský tým opustil dodavatel oblečení Sportful a nahradila ho značka Le Col. Nový "sponzor" McLaren přinesl papájovou barvu, stejnou používá na monopostech Formule 1. samotná barva není špatná, ale v kombinaci s grafikou a dalšími barvami působí oblečení dost divoce. Modré ponožky snad nejsou nutné... 

BORA - hansgrohe

Německý tým trochu změnil grafiku a přidal logo sponzora Ötztal. Změny jsou to malé, ale dres vypadá o dost lépe. 

Cofidis

Navrátilec do WorldTour se drží stále stejných barev, ale vzhled pravidelně mění. Letošní design od Nalini nenadchne, ani neurazí. Jako celý tým Cofidis. 

Deceuninck - Quick-Step

Pozor, změna. Nejlepší tým posledních dvou let upozadil modrou barvu a přidal bílou. na závodnících nevypadá špatně, ale modrá spodní část dresu vypadá, jako kdyby závodníci Deceunincku jezdili s dresem zastrčeným do kalhot. Zvláštní. Log je také možná až příliš, ale peníz jsou potřeba.  

EF Pro Cycling

Oproti loňsku je změna nevýrazná, ale přesto je. Barevná kombinace a grafika značky Rapha samozřejmě nesedí každému, navíc v kombinaci s výraznou helmou POC, ale aspoň EF Pro Cycling patří k zajímavějším celkům.  

Israel Start-Up Nation

Loňský dres vypadal lépe. Izraelský tým přidal víc log, aby dokázal financovat členství ve WorldTour, ale dresu to moc neprospělo. barevná grafika na kalhotác je taky trochu navíc.

Jumbo - Visma

Nejambicióznější tým současnosti změnil vzhled výrazně k lepšímu. Log je na dresu hodně, ale přitom vypadá čistě. Tohle je velmi dobrá práce. 

Lotto Soudal

Další větší změna. Belgické Lotto ztmavlo a vypadá velmi dobře, v souboji s Deceuninckem (dalším týmem s oblečením Vermarc) vítězí. Tým má dvě verze dresů, na belgických závodech bude na dresu výše logo Lotto a v zahraničí logo Soudal.    

Movistar

Movistar přivítal nového dodavatele oblečení, skotskou Enduru nahradilo Alé. Ale sponzor trvá na stejném vzhledu, takže se změnilo jen málo. Čistý design narušují jen tečky ztrácející se směrem nahoru.   

NTT

Některé týmy se stále drí trendu přechodu barev. NTT je jendím z nich. Čistě modrý dres a černé kraťasy by asi vypadaly lépe, ale ledový vzhled s minimem log vypadá i takto velmi dobře. 

Trek - Segafredo

Americký celek kombinuje červenou, bílou a černou už několik let, ale vždy něco málo změní. Vincenzo Nibali bude vozit tento trikot, který opět patří k tomu nejlepšímu ve WorldTour.  


(Téměř) beze změny

AG2R La Mondiale

Žádná změna. Francouzský tým už dlouho rozděluje fanoušky cyklistiky. Hnědé kraťasy jsou pro některé cyklisty stále příliš, ale celkově vypadají Romain Bardet a spol. v bílo.modro-hnědé kombinaci dobře. 

Astana

Astana se drží kazašských národních barev, ale letos vynechala pozvolný přechod z černé a modrou na dresu a prospělo jim to. Modrý dres, černé kraťasy a bílé ponožky jsou ideální kombinací. 

CCC

Žádná změna kromě výměny loga Reno za Sprandi. 

Groupama - FDJ

Nic nového. 

Ineos

Ani tady nic nového. 

Mitchelton - Scott

A tady už vůbec nic. Australský tým už třetí rok za sebou pokračuje ve stejných dresech. 

Sunweb 

Sunweb pár drobných změn udělal, ale poznat to moc není. Na dres je možná příliš grafických prvků (dva velké bílé pruhy, drobné proužky po celém dresu, spousta větších a menších log Sunwebu a Cervéla). 

UAE Emirates

Přístup týmu UAE Emirates k trikotům národních mistrů je trestuhodný (na Davide Formolovi není poznat, že je italským šampionem), ale to je jiný příběh. Základní dres tým zůstáv stejný, pouze logo Emaar vystřídalo horší logo Whoosh. Celkově nic moc.