Tak zvaná nelimitované edice sestává z rámové sady Repete s nezvykle odvážným grafickým provedením a 3D tištěného sedla od Posedla vyrobeného na míru pozadí jezdce i jezdkyně. Ke koupi unikátně jako sada s několika variantami osazení. Spolupráce je příkladem inovativního ducha, pokročilých technologií, ruční výroby a designérského umu obou českých cyklistických výrobců.

Edice No Pressure, Just Joy! je postavena na prémiovém rámu jízdního kola Repete kompletně vyrobeného v Praze. Rám z vysoko-pevnostní oceli Columbus vyniká dokonalou tuhostí, pohodlím a odolností. Na výběr je z dvou typů kola - silničního modelu Reason a gravel biku Verne. Oba modely skvěle doplňuje sedlo Joyseat - první plně přizpůsobitelné 3D tištěné sedlo na světě z dílny firmy Posedla. Tým Posedla má za sebou více než dva roky vývoje sofistikovaných softwarových algoritmů a jejich implementaci do vlastní výroby na severu Čech. Výsledkem spolupráce obou značek je bez pochyby radost a navíc mimořádně pohodlné a výkonné kolo.

Jakmile jednou vyzkoušíte personalizované sedlo Joyseat, už nikdy se nebudete chtít vrátit k běžnému sedlu. Osobně můžeme potvrdit, že díky sedlu Joyseat je jízda na kole mnohem příjemnější. Spolupráce s Posedlou je logickým vyústěním našich aktivit v rámci oborů, jejichž styčným bodem je evoluce zážitku z jízdy na kole. Jako lokální inovativní firmy se navzájem podporujeme a snažíme se vytvářet synergii a udržovat přátelskou atmosféru na poli českého cyklistického průmyslu, říká spoluzakladatel Repete Robin Fišer

Stanovili jsme si cíl vnést do cyklistiky díky našim zakázkovým sedlům více radosti. Po několika měsících testování mi vyjížďky na kole Repete přinesly tolik radosti z jízdy, že jsme se rozhodli na myšlenku radosti navázat a vyrobili jsme tuto speciální edici v barvách Posedla, říká spoluzakladatel Posedla Jiří Duzar. Grafický návrh speciální edice vznikl ve spolupráci s Matějem Činčerou z kreativního studia OKOLO. Matěj rozšířil standardní rozvržení designu rámů Repete o výrazné barevné schéma zahrnující barevnou paletu značky Posedla.

Otevřenou edici Kol Repete x Posedla lze objednat v několika konfiguracích. Kompletní silniční kolo Reason začíná na 205 000 Kč, zatímco typ gravel Verne na 192 000 Kč. Osobní návštěva, ať už v showroomu na pražských Vinohradech, nebo v dílně v Řepích, zákazníkům poskytne nejen pohled pod pokličku výroby a také probrat osobní přání a preference.