Novinky ze světa sportovní elektroniky představí firma Garmin. Tato americká značka patří mezi vedoucí světové výrobce sportovní elektroniky a zejména sporttesterů, které využívají GPS pro měření tempa, rychlosti, vzdálenosti a dalších veličin.
Bezdrátová sluchátka GoGEN TWS BUDDY představí na svém stánku společnost GoGEN. Při navrhování těchto sluchátek designéři mysleli na to, aby uživatelům poskytli maximální volnost a komfort při poslouchání muziky.
Na výstavišti nakoupíte i produkty americké značky Fitbit. Jedná se o přední značku v kategorii chytrých zdravotnických a fitness zařízení. Na stánku Kine-MAX naleznete rehabilitační, masážní a cvičební produkty, jako jsou například tejpovací pásky, masážní válce, posilovací gumy a balanční podložky.
Chybět nebude ani nabídka outdoorového oblečení. Outdoor-fashion.cz přiveze značku The North Face, společnost Anita se zaměří zase na dámské spodní prádlo a plavky, které jsou samozřejmě vhodné i pro sportovní aktivity. Ručně vyráběné pletené doplňky bude prezentovat firma DOKE. Pokud rádi vyhledáváte netradiční zážitky, tak se zastavte také na stánek SENS FOODS, kde ochutnáte proteinové tyčinky s cvrčky.
 
Kompletní seznam vystavovatelů najdete na www.festivallife.cz.