Společnost Endorphin má ve své nabídce nejen špičkové sportovní vybavení pro každého sportovce se zaměřením na cyklo, běh, sjezdové i běžecké lyžování, skialp, outdoor, ale i nejmodernější funkční a módní oblečení.Klademe důraz na spokojenost zákazníků ve všech ohledech. Snažíme se budovat a podporovat nadšené sportovce, kteří k nám chodí nakoupit, ale i probrat aktuální trendy nejen v cyklistice,“ říká marketingový manažer společnosti Lukáš Šejvl.

Endorphin Republic si vybral pro svou novou pobočku přízemí administrativní budovy Envelopa Office Center, která koncem loňského roku získala významné ocenění v prestižní soutěži Best of Realty. Prodejna zde bude mít k dispozici celkem 1 104 m2. Velkorysé prostory budou odpovídat nejvyšším standardům tuzemských poboček této sportovní firmy. „Pro naši prodejnu je mimořádně důležité, aby byla umístěna na dobré adrese. Proto jsme zvolili budovu Envelopa Office Center, neboť splňuje vysoké nároky na snadnou dostupnost, kvalitní zázemí a moderní trendy prodejních jednotek. Endrophin Republic jde v tomto ohledu tak trochu proti proudu a klade důraz na přímý kontakt se zákazníkem. Klíčové je poskytnout lidem kvalitní zákaznický servis, a to nejen online,“ doplnil marketingový manažer.

Envelopa Office center je od začátku otevřený projekt, který nabízí komplexní služby kvalitního kancelářského zázemí. Atrium budovy na podzim oživila stylová kantýna Bistro Paulus, nová sportovní prodejna propojí objekt s rušnou křižovatkou pěších a cyklistických cest, čímž se více posílí atraktivita rychle se rozvíjejícího městského bulváru.

V posledních letech Endorphin Republic zaznamenává silně rostoucí trajektorii jak v online prostředí, tak i na kamenných prodejnách. Hlavními benefity pro zákazníky je šíře sortimentu a výhodnost nákupu včetně garance ceny.