Tým Israel-Premier Tech podepsal tříletou smlouvu se značkou Ekoï, která vznikla v roce 2001 a od roku 2009 sponzoruje profesionální celky. V plánu je úzká spolupráce s profesionálními sportovci, která umožní nabízet důležité inovace v průběhu celého roku. V rámci předsezónního soustředění odcestovalo do Španělska několik členů značky Ekoï, aby si jezdci mohli vyzkoušet oblečení, přilby a brýle. Služby na míru a rychlá odezva na připomínky ze strany cyklistů jsou dvě základní vlastnosti společnosti Ekoï. 

Chris Froome, Jakob Fuglsang a Michael Woods mohli okamžitě poskytnout zpětnou vazbu manažerovi sponzoringu a módním návrhářům, aby mohli doladit detaily celé výbavy. „První dojmy z oblečení Ekoï jsou velmi dobré. Především kvalita materiálů je skvělá a povrchová úprava je vynikající. Navíc tato značka už ví, co profesionální cyklisté očekávají,“ říká Chris Froome.

„Od založení týmu v roce 2015 sleduji jeho vývoj velmi pozorně. Dobré vedení a výsledky, zejména na Tour de France 2022, kde tým získal dvě etapová vítězství, budí respekt. Je nám ctí stát se dodavatelem technického vybavení velkých šampionů, kteří se zapsali do historie cyklistiky. Je to ocenění naší práce a know-how,“ přidává svůj pohled Jean-Christophe Rattel, zakladatel Ekoï. 

Také Kjell Carlstrom, ředitel Israel-Premier Tech, je s novou spoluprací spokojen: „Hledali jsme značku, která by nám nabídla vysoce kvalitní vybavení, a ve společnosti Ekoï jsme našli mnohem víc. Přesvědčila nás jejich vstřícnost a snaha nabídnout nám to nejlepší možné vybavení, vždy zaměřené na výkon. Mohli jsme také navštívit jejich sídlo a lépe pochopit filozofii značky, rozhodně mají vášeň pro cyklistiku.“