V průběhu let se Lezyne etablovalo jako vedoucí značka v oblasti cyklistických doplňků a získalo si přízeň cyklistů po celém světě. Dnes Lezyne nabízí širokou škálu cyklistických doplňků, které splňují potřeby jak profesionálních cyklistů, tak i rekreačních jezdců.  

Pumpy 

V sortimentu Lezyne naleznete různé typy pump. Výkonné ruční pumpičky, velké stojanové pumpy nebo pumpy na CO2. To vše v mnoha velikostech, ze kterých si vybere každý. 

 

Zkuste třeba pumpičku LEZYNE GRIP DRIVE HP, která má plně CNC obráběné hliníkové tělo i píst, vroubkované madlo pak zaručuje skvělý úchop. Součástí je integrovaná hadička ABS Flex pro galuskový i autoventilek a nový držák na rám pod košík na bidon.  

Světla 

V oblasti osvětlení cyklisty hraje Lezyne opravdu prim. Ne nadarmo je v tomto segmentu oficiálním partnerem prvodivizní stáje DMT. Různé druhy předních a zadních světel se skvělým výkonem v kombinaci s vychytanými aplikacemi zajišťují viditelnost cyklisty ve všech světelných podmínkách. 

Co třeba nekompromisní přední světlo LEZYNE MICRO DRIVE 600XL, s výkonem až 600 lumenů a 9 režimy? Tělo je vyrobeno z CNC opracovaného hliníku s chladícími žebry, která optimalizují světelný výkon. Dobíjecí čas 2,5 hodiny poskytuje až 44 hodin výdrže.  

Léty prověřené zadní světlo LEZYNE STRIP DRIVE ALERT je nyní nově vylepšeno o zabudovaný akcelerometr, díky němuž se svítilna s poklesem rychlosti jízdy více rozsvítí – skvělá výstraha pro řidiče za vámi.  

 

GPS  

Lezyne má v nabídce rovněž skvělé GPS počítače, bez kterých se dnes již žádný cyklista neobejde.  

Cyklistická navigace LEZYNE MEGA XL GPS s možností vertikálního i horizontálního zobrazení na 2,7" displeji nadchne i náročné uživatele. Zařízení můžete současně spárovat s kompatibilními zařízeními na měření výkonu, rychlosti, kadence a srdečního tepu pomocí Bluetooth Smart nebo ANT +. S aplikací v telefonu můžete přijímat telefonické hovory, zprávy a upozornění aplikací. Zařízení nabízí předinstalované mapy na obrazovce, plánování trasy a off-line navigaci. Údaje o trasách lze navíc sdílet s ostatními uživateli v reálném čase. Zařízení je dále vybaveno systémem GPS/GLONASS, barometrem a akcelerometrem a na jedno nabití s přístrojem zaznamenáte až 48 hodin jízdy. Prostě parádní mašinka za stále ještě velmi přijatelné peníze. 

Nástroje a brašny 

V neposlední řadě Lezyne nabízí také širokou škálu kvalitních nástrojů pro údržbu a opravy kola a také brašny a další úložné prsotory. Různé multiklíče v ohromném množství kombinací, nebo vychytané specifické nástroje pro konkrétní činnosti a opravy. To vše v robustním ultralehkém provedení. 

Třeba LEZYNE MULTI CHAIN PLIER jsou víceúčelové kleště profesionální úrovně vyrobené z tvrzeného hliníku. Tento integrovaný nástroj pro rychlospojky a nýtovačka dále obsahuje klíč na ventilek, otvírák na láhve, narovnávač kotouče a úložný prostor pro dvě rychlospojky.  

Podsedlová brašna LEZYNE MICRO CADDY QR pojme nezbytnou výbavu pro cyklovýlet. Upínací systém pro snadnou manipulaci, aerodynamický design, vodoodpudivý materiál a reflexní prvky, to jsou její hlavní prvky. 

Díky svému důrazu na kvalitu, inovaci a precizní design se Lezyne stalo významným hráčem na trhu s cyklistickými doplňky a získalo si respekt a důvěru cyklistů po celém světě. Jejich produkty jsou synonymem spolehlivosti a výkonnosti a přispívají k lepšímu zážitku z jízdy na kole. Zkusíte je i vy?