Sázkové kanceláře se doslova předhánějí v tom, kdo toho sázkařům nabídne více. Nemusíte se tedy bát, že by byla nabídka nedostatečná.

Nevíte, kde a jak si vsadit na svého favorita? Čtěte dál a my vám celý proces vysvětlíme.

Kde sázet na cyklistiku?

Pokud se rozhodnete sázet na cyklistické závody, nejprve si dobře promyslete, u které sázkové kanceláře to provedete.

Mezi důvěryhodné české poskytovatele patří například sázková kancelář Fortuna, Tipsport, Betano nebo Chance.

Dobrou zprávou je, že každá z těchto sázkových kanceláří nabízí svým nově příchozím příjemné registrační bonusy a další vstupní odměny. Všechny tyto sázkové kanceláře nabídnou férové kurzové sázky na cyklistické sporty – a to jak na Tour de France, tak na další soutěže, jako je Giro d'Italia nebo Vuelta.

Sázková kancelář Betano se u nás sice teprve rozkoukává, ale díky licenci a bohaté nabídce už si tu získala spoustu příznivců.

Podívejte se na tohoto bookmakera a odneste si vstupní bonus, který automaticky získáte, když zadáte Betano promo kód.

Betano nabízí zajímavé kurzové sázky na cyklistiku, takže pokud tomuto sportu fandíte, budete se u této společnosti cítit jako doma.

Jak snadné je uzavírat sázky na cyklistiku?

Pokud se sázením na cyklistiku teprve začínáte, připravili jsme si pro vás jednoduchý návod, jak na to.

  1. Registrace: Bez té se to neobejde. Podávat sázky budete moci až po úspěšné registraci a ověření identity.
  2. Přihlášení: Jakmile jste zaregistrovaní, stačí se přihlásit do vašeho uživatelského účtu.
  3. Výběr sportu: Nyní vám už nic nebrání v tom, abyste si vsadili. V nabídce si jednoduše vyberte svůj oblíbený sport a rozklikněte si všechny soutěže.
  4. Výběr konkrétního kurzu: Až si vyberete sport, na který si chcete vsadit – v tomto případě skupinu silniční cyklistiky – zvolte si konkrétní závod a sázkovou příležitost.
  5. Vklad: Pak jen stačí zadat požadovaný vklad a uzavřít sázku.

Svůj podaný tiket pak najdete kdykoliv v sekci uzavřených sázek. Každý tiket bude automaticky vyhodnocen po ukončení závodu. Pokud jste se trefili, výhra vám bude automaticky přičtena.

V nabídce sázkové kanceláře se objevují hlavně sázky na konečné pořadí v závodě, ale i v jednotlivé etapě, případně na umístění mezi nejlepšími třemi či deseti jezdci.

Nadcházející cyklistické soutěže - jaro 2023

Zajímá vás, jaké cyklistické závody nás čekají v nejbližší době? Zde je přehled sázení na cyklistiku pro jaro 2023 a s ním ty nejočekávanější závody.