Do soutěže aktivity o puntíkovaný dres jde s náskokem jednoho bodu před stájovým kolegou Rybou v plné síle Richard Habermann AC Sparta Praha. Na startu by se měli ukázat i dráhaři Dukly Praha v čele s Pavlem Kelemenem.

Do Plzně na start se chystá i kompletní tým Rafkarna IDEA cycling, který organizuje hned v sobotu 4. září tradiční kriterijní závod v Hradci Králové zařazený do seriálu GIANT LIGA PLZEŇ 2021.

V dresu vedoucí závodnice kategorie ženy LIV Bohemia Sekt Cupu se představí Hana Heřmanovská (SaF Zéisseng / ASC - Immo Losch). V dresu vedoucího závodníka kategorie masters uvidíme Petra Rumana (Cyklo Atom).

Pro kategorii starší žáci, kadetky, kadeti a juniorky je připraven závod Velká cena RKCA (Roman Kreuziger Cycling Academy) kde první kategorie jede závod na 15 kol od 15:45 hod. A druhá mládežnická kategorie jede závod na 30 kol od 16:20 hod. Každé třetí kolo bodovací a v průjezdu jeden bod.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii Elite, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

V úterý 31. srpna od 17:30 hod tak pokračuje 8. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2021, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.