Abychom dokázali jít svým zákazníkům co nejvíce naproti, přicházíme v letošním roce na trh s řadou FORCE SENSE, ve které najdete výrobky té nejvyšší kvality. Veškeré materiály, včetně šití, pocházejí přímo z Itálie. Výrobky jsme podrobili poctivému testování a jsme přesvědčeni o tom, že nabízejí vlastnosti, které vyhoví i těm nejnáročnějším z vás. A cena? Ta zůstává stále příznivá.

Sense_3_1000x1000px.jpg

Zimní bunda SENSE

Stěžejním výrobkem do zimy je samozřejmě bunda, protože právě ta se stará o to, co propustí „dovnitř“ a co naopak zase „ven“. Hlavním prvkem bundy SENSE  je moderní membránový materiál eVent. Podstatou materiálu je, že obsahuje přibližně 1,4 miliardy pórů na centimetr čtvereční, které jsou 20-tisíckrát menší než molekula vody, ale naopak 7-tisíckrát větší, než molekula páry. Díky tomu membrána nepropustí vodu, ale naopak skvělé přenáší vlhkost směrem ven. Bunda má sportovní střih, který skvěle padne na tělo. Zadní část bundy je vybavena třemi dostatečně prostornými kapsami. Komfortně se budete cítit v teplotním rozmezí -5 °C až +10 °C, samozřejmě s ohledem na použitou spodní vrstvu.

Sense_1_1000x1000px.jpg

Zimní kalhoty SENSE

Přestože se nohy díky pohybu zahřejí mnohem lépe než vršek těla, i tak není radno cokoliv podcenit. Kalhoty SENSE nabízejí skvělou odolnost vůči větru i vodě, už jen vodní sloupec 20 000 mm H2O mluví za vše. U kalhot to však není jen o suchu a teple, ale i o pohodlí. O to se zde stará vložka s názvem La Fonte - Zenith 3X Gold Sat. Ta je složena z pěny s vysokou hustotou, obohacenou o technologii Shock Absorption. Díky skvělému odvětrávání a tloušťce 14 mm se budete cítit komfortně i po dlouhých hodinách v sedle.

Sense_2_1000x1000px.jpg